Chata/Roubenka ALFA

Zatím největší plánovaná roubenka plánovaná nedaleko Jeseníku….

Libí se Vám naše práce, zajímá Vás cena, máte zájem o podobnou stavbu nebo nacenění dle Vašeho návrhu, neváhejte nás kontaktovat na tel./WhatsApp 602532987 popř mail info@chytrestavby.cz.

Sendwičová konstrukce obvodového pláště z venkovní strany 140 mm masivního sušeného BSH hranolu s roubeným spojem pak 100 mm woodsil kamenné izolace pro dřevostavby a vnitřní vrstva 60 mm masivního sušeného KVH hranolu tvoří sílu stěny 300 mm při podlaze o skladbě 250 mm a střešním nadkrokevním zateplením z DEKPIR panelů jsme se dostali v nadmořské výšce 601 m.n.m na energetický štítek „B“ což bereme pro roubenku jako úžasný výsledek.

Navržená stavba bude mít v přízemí celoplošné podlahové vytápění a v patře vzhledem k masivní dřevěné podlaze vytápění radiátory, kdy zdrojem tepla bude Tepelné čerpadlo vzduch voda s dálkově ovládané přes mobilní aplikaci pro snadnou kontrolu vytápění.

Zákazník dále požadoval interiérovou saunu s přímým výstupem ven na chlazení do sněhu, ale i propojenou s vnitřní koupelnou, což se nám povedlo zakomponovat.

v patře 4 pokoje velikosti 16 m2 velká koupelna, samostatné WC , galerie s otevřeným schodištěm které bude obíhat kolem plánovaných kachlových kamen.

V přízemí společenská místnost s kuchyní „velikosti malé hospody“ 63 m2, k tomu opět samostatný záchod, veliká koupelna zmiňovaná sauna a technická místnost se skladem…

Za zmínku stojí krytá vstupní terasa na jih po celé délce chaty….

Nad patrem zvnikl na přání investora malý loft přístupný z pokojů po stahovacích schodech…

3D